Du skal bruge:
En portion æblemos (ca. 1 liter) (Opskrift)
Piskefløde (ca 1/4 l.)
Havregryn (en stor håndfuld)
Mandler (en stor håndfuld)
Rørsukker (1-2 dl)
- Hak mandlerne groft
- Varm rørsukker nænsomt op på en pande
- Hæld havregryn og mandler på panden og rør ofte indtil blandingen er brunet lidt - pas på det ikke brænder på
- Hæld det afkølede "knas" i bunden af en skål - gem en håndfuld til at drysse over til sidst
- Hæld æblemos i skålen
- Pisk fløden (ikke for stiv) og fordel den over æblemosen
- Drys med "knas" og server for den lækkersultne familie :)
Tusind tak for opskriften! Min familie elsker gammeldags æblekage, men jeg har savnet en hvedefri rasp :-) Jeg har selv prøvet med rugbrødsrasp, men det var ikke et hit.
SvarSletKnus fra Annemette
Dejligt at I kunne bruge opskriften :) Og tak for tilbagemeldingen!
Slet