Bagt græskar
Du skal bruge:
3-4 kviste timian
Tørret rosmarin
Friskkværnede chiliflager
Maldon havsalt (flager)
Friskkværnet sort peber
Rapsolie el. olivenolie
- Halver græskarret og skrab kernerne ud med en ske.
- Skær i både og skær skrællen af.
- Læg græskarkødet i et ildfast fad, dryp el. pensl med olie og krydr med timian, rosmarin, chili, salt og peber.
- Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 25-30 min.
- Server som tilbehør, evt. som erstatning for kartofler (hvis man kører den slanke linie).
Her serveret med paneret, sprødstegt kylling, ærter og sød chilisauce (asian style).
Baby-udgave
Lidt af græskarkødet blev bagt for sig selv i en ramakin, uden krydring, kun med lidt olie på. Dette blev most med en gaffel, tilsat lidt vand (mælk kan også bruges) og smør, og serveret for Marius. Et stort hit :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar