søndag den 27. oktober 2013

Æblekage med smulderdej

Ikke alle æbler røg i en store gryde...idag skulle vi da lige have en lille lækker ting til eftermiddags-snack. Fik ikke taget billeder, og jeg målte heller ikke ingredienserne af...men her får I alligevel lige en opskrift:

Du skal bruge:
3 æbler
Kanel
Brun farin
Havregryn
Rugmel
Hvedemel
Rørsukker
Flydende margarine
  • Skræl æbler og skær i tynde både og læg dem i en lag i et ildfast fad
  • Drys med kanel og brun farin
  • Lav en blanding af havregryn, rugmel, hvedemel og rørsukker
  • Tilsæt margarine mens du blander med hånden til en delvist sammenhængende dej
  • Fordel over æblerne
  • Bag ved 200 grader varmluft i 20 min
  • Server fx med en blanding af flødeskum og skyr tilsat vanillesukker - uhm :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar