Du skal bruge:
6 æg
ca 800 ml risdrik
1 most banan
ca 2 tsk salt
Blå Finax (eller anden lys glutenfri mel)
Grov glutenfri melblanding
Et par håndfulde kokosmel
En god sjat rapsolie
- Pisk æg, risdrik, banan og salt sammen
- Tilsæt de tørre ingredienser lidt ad gangen mens der piskes, indtil rette konsistens fåes - må ikke være for tyk
- Tilsæt kokosmel og olie og pisk godt sammen
- Brug så en stor sprøjte eller doseringsflaske (fx fra dressing) til at påføre den varme pande et mønster af dej - lad det stege lidt, pas på det ikke får for meget
- Hæld så dej henover med en øseske og fordel dejen som man plejer for at lave pandekager
- Steg derefter pandekagen færdig på begge sider
- Resultatet vil vække stor glæde for deltagerne ved bordet - især børnene :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar