Du skal bruge:
1500 g græskar (skrællet)
500 g. knoldselleri (skrællet)
2 spsk olivenolie
2 spsk frisk revet ingefær el. syltet ingefær (brugte halvt af hver) - tilsæt evt. mere efter smag
1 liter bouillon (1 liter vand + 2 bouillonterninger)
Saft af 1 citron
2 dåser kokosmælk
Chilisovs efter smag
Evt. hakket ristet oksekød, ristede bacontern, rejer eller andet lækkert fyld
Evt. frisk persille eller anden krydderurt til pynt
Friskbagt brød
- Skær græskar og selleri i tern
- Svits græskar, selleri og ingefær i olien
- Tilføj bouillon og citronsaft og kog til grøntsagerne er møre (ca 20 min)
- Blend med stavblender direkte i gryden
- Tilføj kokosmælk og kog op
- Smag til med chilisovs
- Server med drys af fx ristet oksekød og friskbagt brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar