Du skal bruge:
1 pakke Glutenfrie sandwichkiks (se billede ovenfor)
Jordnøddesmør
100 g kokosfedt
150 g god mørk chokolade
200 g rørsukker
100 g rismel
1 tsk bagepulver
- Smelt kokosfedt og chokolade sammen i en kasserolle
- Pisk sukker og æg skummende
- Bland rismel og bagepulver, og vend det i æg/sukker-massen sammen med chokolademassen
- Gør muffinforme klar og hæld en lille smule dej i dem
- Smør jordnøddesmør ovenpå to kiks, læg dem sammen, og læg dem ned i en af muffinformene - fortsæt med resten af formene
- Hæld dej over kiksene og bank evt. formen i bordet så dejen fordeler sig godt ned om kiksene
- Bag ved 175 grader varmluft i ca 15 min.
- Kan spises så snart de er afkølede, men smager endnu bedre efter en nat i køleskabet :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar