søndag den 5. oktober 2014

Æblekage med smulderdej - glutenfri

Der ligger masser af æbler i haven - de venter kun på at blive brugt til noget lækkert! Og hvad er mere oplagt end en lækker æblekage til eftermiddagsteen? Jeg improviserede...og resultatet blev super lækkert!

Du skal bruge:
3-4 æbler
Kanel
75 g glutenfri havregryn
90 g marcipan
40 g fint kokosmel/kokosfibre
70 g brun farin
75 g flydende margarine

  • Skræl og udstik æblerne, og skær i tynde skiver
  • Læg dem i et tærtefad og drys med kanel
  • Bland øvrige ingredienser med fingrene til en smulderdej (skal IKKE trykkes sammen til en fast dej)
  • Drys dejen over æblerne så de er dækket af et jævnt lag
  • Bag ved 175 grader varmluft i ca 15 min
  • Server lun med fx ris-"flødeskum"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar