onsdag den 14. maj 2014

Sprøde vafler, gluten- og mælkefri

Det er efterhånden evigheder siden jeg har blogget...24 timer i døgnet er simpelt hen ikke nok, når man har både job og to børn at passe! For nylig havde vi lige lyst til vafler til morgenmad, og de blev super gode.
Du skal bruge (til ca 8 stk):

100 g mælkefri margarine (fx Fri margarine eller Nutana)
1 dåse kokosmælk
1 dl risdrik eller vand
1 æg
1 tsk bagepulver
4 dl blå Finax
1 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk vanille-pasta (eller korn af 1 vanille-stang)

  • Smelt margarinen og tilsæt kokosmælk og risdrik/vand, varm op uden at få det i kog
  • Bland alle tørre ingredienser, og pisk det i margarine-blandingen
  • Pisk vanille og æg i
  • Lad hvile i 30 min. (kan også bruges med det samme, hvis man ikke har tiden)

  • Bag i vaffeljern (evt. smurt med lidt fedtstof)
  • Nyd med din ynglingsmarmelade eller Ahornsirup



1 kommentar:

  1. Man skal huske at nedskrive opskriften med det samme...da jeg skulle bage dem igen idag kom jeg i tanke om nogle få tilføjelser. Der er tilføjet æg, lidt mere vand og noget vanille.

    SvarSlet