Bananpandekager med kokos, Gluten- og mælkefri
Du skal bruge:1 dåse kokosmælk (400 ml)
1 dl vand
2 små meget modne bananer, mosede
2 æg
½ tsk salt
70 g fuldkornsrismel
100 g glutenfri mel (enten en færdigkøbt blanding, eller en blanding af majsmel og majsstivelse)
Evt. lidt vanille
3 tsk kokosolie (smeltet på panden)
- Pisk det hele sammen og lad det hvile i 15-30 min.
- Fordel en øseskefuld dej på panden
- Steg ved middelvarme
- Når pandekagen kan løsnes fra panden og har fået farve, vendes den
- Fortsæt til du har en dejlig stak velduftende pandekager
- Nyd med syltetøj (appelsin er godt!), eller bare som de er :) De er også super gode med jordnøddesmør og jordbærsyltetøj!
Opdagede idag at der manglede æg i opskriften! Håber ikke nogen har bøvlet for meget med det! Jeg har udover æg tilføjet ændringer i mel og fedtstof :) God bagelyst derude!
SvarSlet