søndag den 17. november 2013

En lille smule overskud, midt i en kaotisk hverdag

Midt i et kaos af babymos, vasketøj, legetøj overalt og evigt larmende børn blev der lige en lille smule overskud til at eksperimentere lidt idag...lige for tiden går interessen på at kreere lækkerier uden gluten og mælk. Idag stod den på pandekager :)

Bananpandekager med kokos, Gluten- og mælkefri

Du skal bruge:
1 dåse kokosmælk (400 ml)
1 dl vand
2 små meget modne bananer, mosede
2 æg
½ tsk salt
70 g fuldkornsrismel
100 g glutenfri mel (enten en færdigkøbt blanding, eller en blanding af majsmel og majsstivelse)
Evt. lidt vanille
3 tsk kokosolie (smeltet på panden)

  • Pisk det hele sammen og lad det hvile i 15-30 min.
  • Fordel en øseskefuld dej på panden

  • Steg ved middelvarme
  • Når pandekagen kan løsnes fra panden og har fået farve, vendes den
  • Fortsæt til du har en dejlig stak velduftende pandekager

  • Nyd med syltetøj (appelsin er godt!), eller bare som de er :) De er også super gode med jordnøddesmør og jordbærsyltetøj!



1 kommentar:

  1. Opdagede idag at der manglede æg i opskriften! Håber ikke nogen har bøvlet for meget med det! Jeg har udover æg tilføjet ændringer i mel og fedtstof :) God bagelyst derude!

    SvarSlet